Viatja

Empreses especialitzades

Actio Birding

València

ACTIO Birding és una referència per al turisme ornitològic a València oferint als afeccionats a les aus, tant nacionals com estrangers, excursions guiades i tours ornitològics (paquets complets amb recorreguts guiats i allotjaments) pels millors llocs per a birding a la Comunitat Valenciana i províncies limítrofes.

Oferim també experiències innovadores combinant el turisme ornitològic amb la gastronomia, l’enoturisme, el turisme cultural o el turisme esportiu.

Aquest projecte té el seu origen en diferents programes i activitats d’educació ambiental relacionades amb les aus que ACTIO Activitats Educatives i l’Alberg ACTIO, Centre d’Educació Ambiental i Turisme Rural venen desenvolupant en els últims 10 anys de cara a la població escolar i el públic familiar i que té en aquestes activitats de turisme sostenible en la natura la seua continuació lògica.

Fidels als nostres orígens, treballem per la conservació de les aus i els seus hàbitats a través de la conscienciació ciutadana, l’organització d’activitats d’educació ambiental i oci en la natura dirigides a famílies, escolars o altres col·lectius.

Més informació ací

Actio Birding 1

Actio Birding 2

Actio Birding 3

 

 

Actio Birding

Obri la ubicació
Telèfon
+34 666 078 893
Adreça

C/ Mariola 15 bajos – 46006 Valencia (España)