Descobreix

Empreses especialitzades

EducaVerd GreenWalks

Ondara

Educaverd Greenwalk ofereix diversos tipus d’activitats. Des de guia intèrpret personalitzat, senderisme guiat individual, en grup o en família, interpretació en Itineraris per als vianants d’espais protegits i del medi natural en general, fins a disseny de rutes personalitzades, segons els interessos dels usuaris.

També realitzem unes exclusives activitats antiestrés de banys de bosc i a més som creadors del Eco-Teambuilding per a empreses, una nova manera d’unir equips en la natura des de la sostenibilitat i l’ecologia.

Esperes d’observació d’avifauna, amb possibilitat de llogar un observatori (hide), en el PN de la Marjal de Pego-Oliva i PN del Montgó. Facilitem guies impreses i en línia d’avifauna i el lloguer d’òptica.

El PN de la Marjal de Pego-Oliva compta amb 20 espècies diferents d’ocells nidificants i 22 espècies d’hivernants segons el cens del 2017, més totes les espècies de pas que el solen visitar.

També ens desplacem, segons els interessos dels usuaris, a les Salines de Calp i el Penyal d’Ifac, a l’Albufera de València, al Clot de Galvany, a les Llacunes de la Mata-Torrevella, al Fondo d’Elx, etc.

Possibilitat de recollida des del lloc de l’allotjament, punts d’arribada en transports públics o aeroport. Facilitació de serveis d’allotjament i restauració (orientació i reserves).

Més informació ací

EducaVerd GreenWalks

Obri la ubicació
Adreça

Carrer Sant Vicent, 11, 03760 Ondara, Alacant

Telèfon
+34 696 341 724