Viatja

Allotjament

Hotel la Laguna Spa & Golf

Torrevieja

L’Hotel la Laguna Spa & Golf és un autèntic oasi de tranquil·litat situat a pocs quilòmetres de Torrevella i de les platges de Guardamar del Segura. Un lloc des d’on contemplar paisatges de colors impossibles que semblen escenaris d’un somni on els visitants poden disfrutar de l’observació de les aus i de la naturalesa.

El Parc Natural de las Llacunes de La Mata i Torrevella, amb aigües que es tinyen de rosa en determinats moments de l’any, allotja una de les majors concentracions d’aus de la Comunitat Valenciana. Un espai natural, que, juntament amb les llacunes de Santa Pola i el Parc Natural del Fondo, formen el famós triangle de les “Zones Humides del Sud”,  un lloc privilegiat per al desenvolupament dels cicles biològics de nombroses espècies.

Si eres amant del birdwatching, posa rumb cap a la Costa Blanca i este hotel s’encarregarà de la resta, s’ocuparà de tu com et mereixes, amb unes instal·lacions elegants i plenes de vida, i t’oferirà tota la informació sobre rutes i llocs on pots contemplar les aus.

Més informació

Hotel la Laguna Spa & Golf

Obri la ubicació
Telèfon
+34 965 72 55 77
Adreça

Av. Antonio Quesada, 53, 03170 Cdad. Quesada, Alicante