Viatja

Allotjament

Parador de turisme El Saler

València

El Parador de El Saler, a València, es troba emplaçat en ple parc natural, un dels aiguamolls més importants d’Europa. Lloc estratègic en les rutes migratòries, lloc de nidificació de diverses colònies d’aus.

El Parc Natural de l’Albufera compta com a patrimoni natural amb la Devesa (bosc mediterrani situat entre l’Albufera i el mar) i la Platja del Saler. Aquesta zona alberga unes 390 espècies al llarg de l’any, en els diferents ecosistemes del parc. 

Decoració de disseny, habitacions àmplies i confortables, algunes amb vista al mar, un spa relaxant, luxoses terrasses exteriors amb vista al camp de golf i al Mediterrani, piscina exterior i un camp de futbol d’herba, formen part de l’oferta de l’hotel. El modern saló de convencions i esdeveniments «Vela Llatina», amb capacitat per a 400 persones, fa que el Parador siga ideal també per a les teues celebracions.

L’arquitectura del Parador està perfectament integrada en el paratge dunar i el bosc de pins que l’envolta. Finestrals amplis il·luminaran la teua estada i acostaran a l’interior de les dependències el Parc Natural de l’Albufera. Només et separen 18 quilòmetres de València, ciutat oberta al càlid Mediterrani, on conviuen en harmonia restes del passat amb les edificacions més avantguardistes.

Més informació ací

Parador de turismo El Saler

Obri la ubicació
Telèfon
+34 961 611 186
Adreça

Av. los Pinares, 151, 46012 Valencia