Blog

Acentor alpino

¿Qué aves podemos ver en las montañas valencianas en invierno?

Las cumbres de las montañas valencianas son un territorio espectacular para disfrutar del #birdwatching en la temporada invernal.

EL Benicadell

Imatge del cartel del documental  Patches

La rosseta, protagonista d'un documental premiat molt interessant

Estem d'enhorabona!.

El documental “Patches”, una producció audiovisual valenciana que narra les peripècies per a sobreviure d'una cria de rosseta, Patches, una espècie en perill d'extinció, ha obtingut el premi “*Outstanding Excellence” en el festival estatunidenc especialitzat en documentals de natura “Nature without borders International Film Festival”, en la seua primera exposició al públic.

Tractor fangueando en los arrozales. Virgilio Beltrán

Tiempo de fanguear en la Albufera

Es tiempo de fanguear en la Albufera, momento de disfrutar del espectáculo de las aves

Cientos de gaviotas reidoras, garcillas bueyeras, garcetas comunes y moritos, aprovechan la estela que dejan las enormes ruedas en forma de jaula de los tractores, tratando de encontrar su alimento en el barro removido (fangueig).

Birding Alto turia

Birding en l'Alt Túria

L’interior de la província de València guarda una sorpresa per als amants de l’observació de les aus i de la natura. Un espai natural declarat Reserva de la Biosfera per la UNESCO que abasta una gran varietat d’hàbitats i de paisatges per descobrir.

Logo asociación guías birding Comunitat Valenciana

Associació de guies de birding de la Comunitat Valenciana

L’Associació de Guies de Birding de la Comunitat Valenciana és una associació sense ànim de lucre formada per professionals del Turisme de Naturalesa especialitzats en Turisme Ornitològic (Birdwatching Birding).

Camachuelo trompetero

Un paradís per a l’observació d’ocells

La Comunitat Valenciana ha passat inadvertida com a destinació per a l’observació d’aus (birding) durant molts anys. Hui dia, s’està convertint en la destinació més popular i nou per a l’observació d’aus i fauna d’Europa occidental, gràcies a la promoció d’aquest racó amagat d’Espanya.

Prat de Cabanes Torreblanca

Gaudint amb les aus a la Comunitat Valenciana

Practicar aquesta activitat apassionant és fàcil a la Comunitat Valenciana! A la gran diversitat d’avifauna (es poden localitzar més de 300 espècies) s’uneix la riquesa natural, plasmada en la varietat d’ecosistemes, d’hàbitats on poder gaudir de les aus.