Blog

Logo asociación guías birding Comunitat Valenciana

Associació de guies de birding de la Comunitat Valenciana

L’Associació de Guies de Birding de la Comunitat Valenciana és una associació sense ànim de lucre formada per professionals del Turisme de Naturalesa especialitzats en Turisme Ornitològic (Birdwatching Birding).

Tots els membres de l’Associació treballem com a guies de birding, tasca que implica un gran coneixement de les aus i del territori on es mouen.

Tots nosaltres estem fortament compromesos amb la conservació de les aus i dels seus hàbitats, i participem en diferents projectes d’investigació i/o conservació en el nostre àmbit geogràfic.

birders

Entre els valors principals de l’Associació destaquem el compromís pel desenvolupament d’un turisme ornitològic o birding sostenible i compromés amb el medi on treballem.

D’igual forma, hem assumit amb gran implicació la promoció de la Comunitat Valenciana com a destinació birding destacada a nivell nacional i internacional.

Stand Comunitat Valenciana en Birdfair, Rutland (UK)

 Estand de la Comunitat Valenciana a la Birdfair, Rutland (RU)

Podem resumir els objectius que ens hem proposat en els següents:

1. Promoure, gestionar i organitzar tot tipus d’activitats de turisme ornitològic.

2. Promoure un turisme ornitològic sostenible, responsable i professional a la Comunitat Valenciana.

3. Difondre i donar a conéixer els recursos naturals i la biodiversitat de la Comunitat Valenciana.

4. Servir de nexe entre el sector privat, l’administració i les ONGs dins de l’àmbit del turisme ornitològic.

Entre les línies principals del nostre treball, podem mencionar algunes activitats que duem a terme per tal de complir els nostres objectius, com ara la participació en congressos o en qualsevol tipus d’esdeveniments relacionats amb el turisme ornitològic a escala nacional i internacional. També mantenim reunions tant amb l'administració com amb les associacions conservacionistes per tal de garantir un turisme ornitològic sostenible i integrat.

Al mateix temps, promovem la celebració de jornades, xarrades, tallers i esdeveniments com a eina de difusió dels recursos naturals i la biodiversitat de la Comunitat Valenciana.

El bird watching, birding o turisme ornitològic és una modalitat d’ecoturisme que destaca per ser sostenible i respectuosa amb el medi natural, és desestacionalitzadora, diferenciadora i serveix de complement idoni al turisme tradicional de “sol i platja”.

Contacta amb nosaltres:

www.birdingcv.com

email: birdingcv@gmail.com

Tel: +34 635 784 031

 

Estes són les empreses que formen l’associació:

logos empresas de la Asociación