Viatja

Empreses especialitzades

Avanzatour

Elche

Especialistes en turisme ornitològic pels «Aiguamolls del sud d’Alacant» (Parcs Naturals del Fondo, Salines i La Mata entre d’altres aiguamolls). També us podem descobrir territoris de l’antiga Albufera abans creuats per vaixells fenicis, un paisatge agrari hereu de la centuriació romana i dels àrabs, amb un Palmerar i un patrimoni hidràulic encara en funcionament i únic en el món, que salvaguarden diversos esments UNESCO.

Com a empresa de turisme actiu i oferta complementària turística tenim rutes plenes de sabors i olors segons les estacions. Sendes i activitats de terra, aigua i aire, amb el globus aerostàtic, que us activaran, a més de gaudir del descans i benestar entre els nostres millors productes de proximitat, vins i begudes espirituoses tradicionals.

En definitiva, oferim un turisme de natura combinant els aspectes naturals de l’entorn (parcs naturals) i activitats esportives (rutes amb bicicleta, senderisme, passejos amb globus, passejos amb carro, etc.) i culturals (visites museus, monuments, visites gastronòmiques amb tastos i degustacions en almàsseres i cellers, rutes d’agroturisme i tallers de palma blanca i espart).

Més informació ací

Avanzatour

Obri la ubicació
Telèfon
+34 639 693 828
Adreça

Carrer l'Asil, 19, 03204 Elx, Alacant