Viatja

Agència de viatges

Numenius. Nature in Context

València

Numenius és una referència per al turisme ornitològic a València oferint als aficionats als ocells, tant nacionals com estrangers, excursions guiades i tours ornitològics (paquets complets amb recorreguts guiats i allotjaments) pels millors llocs per al “birding” en la Comunitat Valenciana i províncies limítrofes.

Oferim també innovadores experiències combinant el turisme ornitològic amb la gastronomia, l’enoturisme, el turisme cultural o el turisme esportiu.

Aquest projecte té el seu origen en diferents programes i activitats d’educació ambiental relacionades amb els ocells que Numenius i l’Alberg ACTIO, Centre d’Educació Ambiental i Turisme Rural, venen desenvolupant en els últims 10 anys de cara a la població escolar i el públic familiar i que té en aquestes activitats de turisme sostenible en la naturalesa la seua lògica continuació.

Fidels als nostres orígens, treballem per la conservació dels ocells i els seus hàbitats a través de la conscienciació ciutadana, mitjançant l’organització d’activitats d’Educació Ambiental i oci en la naturalesa dirigides a famílies, escolars o altres col·lectius.

Més informació ací

 

Numenius. Nature in Context

Obri la ubicació
Telèfon
641318643
Adreça

Avinguda Poeta Federico Garcia Lorca 85, A, 15ª

46026, València