Viatja

Allotjament

L' Alqueria del Pilar

Banyeres de Mariola

L’ Alqueria del Pilar és una antiga finca de cultiu d’origen àrab. Situada als afores de Banyeres de Mariola (Alacant) i, encara que està dins del nucli urbà, podem gaudir de la tranquil·litat i els plaers del camp ja que es tracta d’una antiga finca de cultiu rodejada de bancals d’avena. Des de les seues finestres gaudim de les belles vistes de la Serra de Serrella i el Molí l’Ombria per on transcorren les aigües transparents del riu Vinalopó.

Ha sigut rehabilitada tenint cura de tots els detalls, conservant els materials i l’estat original, murs de pedra gruixuts i bigues de fusta recuperades per a crear un entorn acollidor on gaudeixes d’uns dies de descans.

Formada per un conjunt d’edificacions que, sense tenir constància exacta de la seua antiguitat, la seua construcció podria datar de l’època àrab. Si bé es tracta d’uns cossos d’edificació que amb tota seguretat van ser construïts al llarg del temps de manera orgànica i d’acord amb les necessitats que anaven sorgint per a atendre les labors pròpies de l’agricultura.


Més informació

L' Alqueria del Pilar

Obri la ubicació
Telèfon
+34 667 989 637 - 687 510 027
Adreça

Ventorrillo, 11 - Banyeres de Mariola (Alicante)